BARBABLANCA

06
/ Oct
Dissabte
2018

BARBABLANCA

Location
Sala Zero (Cl/Sant Magi,12) Tarragona
Venue
BARBABLANCA
Time
10:00 pm
Price
10 / 13 €

L’any 2012, els excomponents de Sangtraït, Martín Rodríguez i Josep Maria Coromines “Coro”, uneixen les seves forces per donar vida a aquest nou projecte. S’uneixen a aquesta aventura musical Dani Llop (guitarra), Toni Bernal (baix), Roger Batlle (veu) i Martín Rodríguez Jr. (2on bateria). Després de la seva primera actuació en el concert solidari pel gran incendi de l’Empordà de l’estiu de 2012, comencen a donar forma a les cançons del seu primer disc.

UN TRO A LA NIT (Picap 2017), és el disc debut de Barbablanca, un treball amb 12 cançons de Hard rock melòdic amb una base sòlida i ferma, amb estructures que els seus autors han volgut que siguin “atractives” i amb veus “molt treballades”. El disc es va presentar el 21 d’Octubre a la sala La Mirona de Salt, i que està pensat per fer les delícies dels fans del gènere i molt especialment dels seguidors de Sangtraït.

El videoclip de la cançó “HE VIST LA LLUM” ha estat una gota d’aire fresc pel Rock cantat en català, sonant amb força i diàriament a molts mitjans d’arreu del país. Altres cançons “Dos Estranys”, “El Circ del Rock & Roll”, “Surt del meu llit” o “Vagarem per l’Univers” completen un disc que un cop hagis començat a escoltar ja no podràs parar.
Un directe enèrgic, amb una base rítmica contundent amb dues bateries atronadores d’alt l’escenari a càrrec dels Martín Rodríguez, pare i fill, ma a ma, cop rere cop, donant mes força a una banda ja de per si d’alt octanatge musical, junt a una veu melòdica i potent faran les delícies dels seguidors del Rock mes Dur fet a casa nostre.

Dissabte 6 Octubre
Portes: 22.00h   Inici: 22.30h
Preu: 10€ Anticipada (+despeses) 13€ Taquilla
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis, Dr.Válvula i Vap Store
Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records
ONLINE: www.salazero.com