ISLANDIA NUNCA QUEMA

22
/ Oct
2022

ISLANDIA NUNCA QUEMA

Location
Sala Zero (Cl/Sant Magi,12) Tarragona
Venue
ISLANDIA NUNCA QUEMA
Time
08:30 pm
Price
12 / 15 €

 

Presentació del nou àlbum d’Islandia Nunca Quema, acabat d’editar per No Aloha. Formats el 2009, s’ha dit d’Islandia nunca quema que fan música elegant, pop-rock obstinat en el protagonisme de les guitarres i amb la melodia com a mitjà d’expressió. Aquest nou disc, homònim, se suma a dos singles i un LP previ, Applause (2014), amb el segell Philatelia Records, a més d’un cassette de versions i la participació en dos discs de tribut, We Are Never Alone. Songs of Vic Chesnutt (No Aloha Records, 2020) i On Fire 30: A tribute to Galaxie 500 (A Head Full of Wishes, 2019).

Poden presumir d’haver tocat en directe amb l’australià Robert Forster (The Go-Betweens) i el britànic Robyn Hitchcock, i també de figurar amb una cançó a la banda sonora de La propera pell (2016), dirigida per Isa Campo i Isaki Lacuesta.

Als seus directes s’han pogut sentir versions de The Triffids, The Go-Betweens, Scott Walker, The Kinks, Edwyn Collins o Chris Spedding, entre molts altres, cosa que ens permet fer-nos una idea dels territoris que explora la seva música.

 
Sábado 22 de Octubre
Portes: 20.30h   Inicio: 21.00h
Preu: 12€ Anticipada (+despeses) 15€ Taquilla
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music i Vap Store
Reus: Spook Records, Discos Qui’k, H-Records i Vap Store
ONLINE: www.salazero.com