KALEKO URDANGAK + REBELION + BLOODY GUMS

11
/ May
2019

KALEKO URDANGAK + REBELION + BLOODY GUMS

Location
Sala Zero (Cl/Sant Magi,12) Tarragona
Venue
KALEKO URDANGAK + REBELION + BLOODY GUMS
Time
09:30 pm
Price
9€ / 12€

 

KALEKO URDANGAK

Kaleko Urdangak és un Oi! banda de Bardulia, País Basc, es va formar a principis de 2011. Tot va començar com una broma entre els integrants del programa de ràdio oi-punk “Kaleko Mobida”, amb Moto in bass, Ekaitz a la bateria, Biru amb la guitarra i cantant junts . Una vegada que van veure que tenien un bon so, van prendre la banda més seriosament i van reclutar a Beñat com a cantant. Van continuar assajant durant l’estiu, i decideixen gravar el seu primer àlbum a l’agost, anomenat “Eman Bai!”. Va ser gravat a l’estudi Northern Drunkens, amb Aitor “Apurtu” com a tècnic. Aquest àlbum, que es publicarà a LP, té 7 cops de rock’n’roll de punta i que ha de ser publicat el Nadal de 2011.

Kaleko Urdangak és, sens dubte, una banda skinhead, realitzada amb skins per Als skins. Les cançons parlen de la nostra cultura, violència, beure, història i assumptes personals, i es canten en basc, espanyol i anglès. El nom “Kaleko Urdangak” literalment significa “femelles del carrer”, però Urdanga també es refereix a la femella, fent una barreja de decadència i porcs, que sona molt graciós. També és una broma amb els programes de ràdio nom “kaleko mobida” que significa “moviment del carrer”.

Finalment, després de fer alguns espectacles a Guipúscoa, el LP / CD “Eman Bai” es va publicar al març del 2012 i es ven a tot País Basc, Madrid, Barcelona … Les etiquetes que han participat en l’edició són Erronka Records, Teletetxo Records, Skizo Diskak, Petruska Records i Riot Kids. En tot aquest temps hem tingut el plaer de jugar juntament amb grups com CC627, NCK, The Fridays Crew, NPJ, Districte Vermell, Brutal Calling, Secuestro Express, Deaf Squad i molt més.

Esperem fer noves cançons el més aviat possible i jugar tant com puguem. Oi!

REBELION

Rebelion es forma l’any 2001 a Tarragona. Banda mítica de l’Oi a la província que després d’un llarg parón decideix fer una sèrie de concerts a partir de l’ any 2018.
La formació actual la forma Cuni a la guitarra, Carles a la veu, Beren a la bateria, Arnau a la guitarra i Dani al baix.

La seva discografia es composa de un primer Lp titulat La Nostra Veu amb 7 temes. Treuen a les xarxes un segon disc encara no editat titulat Via Fora amb 4 temes i posteriorment col·laboren al disc tribut de Codigo Neurotico versionant el tema Quema Tanques.

BLOODY GUMS

Bloody Gums es forma a Tarragona el 2016 amb ganes de fer Punk, Oi!, Rock’n’Roll i per combatre el mal de queixal i les misèries en general …

La formació actual es compon d’Arnau (Garrotada, Rebelion, Second Trast) a la veu principal i la guitarra, el Cèsar “Felpas a la bateria i cors i Dani (Skizoskins, Rebelion, Sang Freda, La Crisi, Marla Martini) al baix i també cors.

A l’agost surt el videoclip de la nostra primera cançó: “Come on motherfucker, go!”. Al setembre de 2018 surten els quatre primers temes dantescs per Tough Is not Enough Records.

Dissabte 11 de Maig
Portes: 21.30h  Inici: 22.00h
Preu: 9€ Anticipada (+despeses) 12€ Taquilla
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis, Dr.Válvula i Vap Store
Reus: Spook Records, Discos Qui’k, H-Records i Vap Store
ONLINE: www.salazero.com