LA SOUL MACHINE

08
/ Dic
Divendres
2017

LA SOUL MACHINE

Location
Sala Zero (C/Sant Magí,12) Tarragona
Venue
LA SOUL MACHINE
Time
10:00 pm
Price
10 / 13 €

La Soul Machine presenta aquest divendres 27 d’octubre el seu nou disc. ‘Una nota a la nevera‘ (RGB Suports 2017) es presenta com un pas decidit cap a la maduresa del grup com a banda de soul i funk amb temes propis escrits en català.

En aquest nou capítol de la seva llarga trajectòria musical, els del Priorat aposten per una sonoritat i unes lletres plenes de vitalitat i optimisme. Segons el grup, “cadascú madura a la seva manera però els que segueixen el camí del soul, no tenen més remei que madurar insistint encara més en difondre l’alegria i la força de la seva música sempre que sigui possible”.

Amb ‘Una nota a la nevera’ el grup vol insistir a no deixar que s’oblidin els projectes, els canvis que volem fer així com seguir lluitant pels somnis que perseguim.

Amb aquesta nova entrega formada per 10 cançons, La Soul Machine també apel·la a les coses petites. “És important que no s’oblidi un projecte, un canvi a la nostra vida. Ho anotem i cap a la nevera. I si a la nevera no hi caben més notes, les posem notes al rentaplats … que la mida de la nevera no ens ha de condicionar els horitzons”, conclou el grup.

La Soul Machine va publicar el 2015 a través del mateix segell ‘Terra Negra’ i aquell mateix any van ser la cançó de l’estiu de Tv3.

Divendres 8 de desembre
Obertura: 22.00h  Inici:  22.30h
Preu: 10€ Anticipada (+despeses)  13€ Taquilla
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis y Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k y H-Records
Falset: Calaix de sastre
ONLINE: www.salazero.com