MARIALLUÏSA + LLUIS CABOT

21
/ May
Viernes
2021

MARIALLUÏSA + LLUIS CABOT

Location
Sala Zero (C/Sant Magí,12) Tarragona
Venue
MARIALLUÏSA + LLUIS CABOT
Time
07:30 pm
Price
12 / 15 €

CURTCIRCUIT presenta:

MARIALLUÏSA

Després de sorprendre amb l’EP de debut ‘Pren-t’ho amb calma’, Marialluïsa va publicar a principis d’any el seu primer LP, produït per Jordi Matas, format per un grapat de cançons senzilles però preciosistes, amb reflexions vitals i imatges oníriques que s’enlairen sobre melodies brillants, sons atmosfèrics i ecos africans. Aquest jove quartet porta poc més d’un any sobre els escenaris i ja ha tocat a festivals com el Vida, l’Aphònica, el Festigàbal o Sala BCN i ara és el torn de Curtcircuit. Muntem una gira amb parada a l’Stroika de Manresa (2 d’abril), a la Sala Zero de Tarragona (9 d’abril) i al Clap de Mataró (16 d’abril). 

LLUÍS CABOT

Lluís Cabot és cantant, guitarra i principal compositor de Da Souza, que enguany ha publicat el seu segon EP en solitari ‘Fernanda’. 

Fernanda no és una persona. Bé, una mica sí. Però no només és una persona. És també una mudança i un canvi d’estació. Fernanda és nom d’huracà o de tempesta tropical. I és una figura amb ulls i remolins de color rosa al darrere. ‘Fernanda’ són cinc cançons que parlen de la possibilitat d’anar a millor. Cinc cançons curtes i aparentment senzilles, que amb pocs elements ja diuen tot allò que havien de dir. Tot cuinat amb l’única col·laboració de Maria Jaume que posa veu a ‘Verí de s’altra punta’.

Divendres 21 de Maig
Obertura de portas:  19.30h  Inici: 20.00h
Preu: 12€ Anticipada (+despeses) 15€ Guixeta
Venda d’entradas: www.salazero.com