MISHIMA – Concert de Nadal

18
/ Dic
2021

MISHIMA – Concert de Nadal

Location
Sala Zero (Cl/Sant Magí,12)
Venue
MISHIMA - Concert de Nadal
Time
08:30 pm
Price
18 / 22 €

RADAR PALMFEST presenta:

Cita imprescindible del calendari musical d’aquest país, el Concert de Nadal de Mishima torna al seu clàssic santuari: la sala Apolo de Barcelona. Amb les entrades exhaurides pel 23 de desembre, la banda ha obert una altra data (dia 22) i, el més important, anuncia una extensió a Tarragona (Sala Zero) tal i com es va fer al 2019. Serà l’últim concert al Sud d’un any que cal acomiadar i també el pròleg perfecte per a un 2022 que ens portarà, al fi, un nou àlbum de Mishima, el primer amb repertori inèdit en cinc anys, que es publicarà a la primavera. Tot, definitivament, torna a començar i és hora de celebrar una tradició que ni tan sols la pandèmia ( al desembre de 2021 es va fer a Girona i L’Hospitalet) va poder interrompre.

Dissabte 18 de Desembre
Obertura: 20.30h  Inici: 21.00h
Preu: 18€ Anticipada (+despeses) 22€ Guixeta
Puntos de venta:
Tarragona: Shiva Music, Dr.Válvula y Vap Store
Reus: Spook Records, Discos Qui’k, H-Records y Vap Store
Venda: www.salazero.com

MEDIDAS COVID-19:

– Segun Resolució SLT/3035/2021 de 6 d’octubre -Article 19, punt 1, el acceso a la sala está condicionado a tener un certificado de vacunación válido o haber pasado una PCR en las ultimas 72h o test de antígenos en las ultimas 48h. Más informacion en Salut de Gencat.

– El uso de la mascarilla es obligatorio en todo momento. Sólo se removerá a la hora de hacer la ingesta de la bebida y luego se tendrá que volver a poner.
– Para acceder a la sala se tomará temperatura y se aplicará gel hidroalcohólico.
– Habrá gel en la sala a disposición de los clientes.
– Habrá servicio de barra. Las consumiciones se pedirán de forma ordenada y respetando la distancia de seguridad.
– Aforo limitado al 80%, de pie.