NATS

23
/ Feb
Divendres
2018

NATS

Location
Sala Zero (Cl/Sant Magi,12) Tarragona
Venue
NATS
Time
10:00 pm
Price
3€ / 5€

NATS es formen l’any 1986, sent un dels grups pioners del que es va venir a anomenar “rock català”. Format al seu inici per Josep  Clariana, Carlos Rom, Jordi Pallarès i Marcel Aragonès, comencen a tocar per sales i pubs del Camp de Tarragona, així com a festes majors fins que el 1990 publiquen el seu primer disc: “Cor a l´Atac”. Aquest disc els situa com un dels grups punters del panorama musical de la demarcació, i obtenen reconeixement amb el 5è lloc als Èxits d’Or, darrera Sopa de Cabra, Sau, Els Pets i Sangtraït.

Això els permet fitxar per una multinacional per treure el seu segon disc, “Obre la teva Ment” 1992. La maduresa assolida pel grup es fa evident en aquest disc i en els seus directes. Sonen a les principals ràdios i programes musicals de TV del país. El 1994, treuen el seu tercer disc, “Maníac”,(Picap) amb col·laboracions com les de Lluís Gavaldà (Els Pets) i Pemi Fortuny (Lax´n ´Busto).
Després de la Gira de Maníac, el grup se separa, i tres dels seus components formen Baked Beans, però això és una altra història…

El 2011 en Jordi Pallarès mor després d’una llarga malaltia. Motiu pel qual, NATS es reuneixen per fer-li un homenatge tornant a tocar per a ell. D’aquesta reunió tornen a sorgir les ganes de tocar i de passar-ho bé junts, així com l’edició d’un disc recopilatori, “Després de tot…” (Picap 2013), que inclou un tema inèdit: “Himne Màgic”.

Avui ja tenen les noves cançons pel seu nou disc No estem sols amb tots els temes nous amb la seva nova formació, que inclou a Aleix Gallifa i Joan Messeguer.

 

Divendres 23 de Febrer
Portes: 22.00h  Inici: 22.30h
Preu: 3€ Anticipada (+despeses) 5€ Taquilla
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis i Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records
ONLINE: www.salazero.com