PAU VALLVÉ

22
/ Nov
Viernes
2019

PAU VALLVÉ

Location
Sala Zero (Cl/Sant Magi,12) Tarragona
Venue
PAU VALLVÉ
Time
10:00 pm
Price
12 / 15€

Com que no em sé inventar històries i les meves cançons parlen de les coses que visc i que em passen, els meus discs han acabatconvertint-se en una espècie de dietari per fascicles. I com que la vida per si sola ja va canviant, els discos i les temàtiques també ho acaben fent. En aquest cas, per casualitats de la vida, aquests dos últims anys amb diverses persones properes que estimo m’ha tocat ser l’hombro, l’orella i la persona que estava allà fent costat, donant ànims i ajudant a buscar solucions a les seves situacions. I gran part d’aquest nou disc ha acabat destil·lant molt tot això. Ha estat maco sortir de la primera persona i passar a segon pla en les meves pròpies cançons, per tractar temes i situacions que he viscut molt intensament, però aquest cop, en segona persona. Una altra cosa que ha acabat passant després, també sense voler, és que fent les cançons he acabat retrobant-me amb antigues situacions (i no tan antigues) on vaig viure moments similars i per tant, les cançons han acabat també parlant de mi.

He volgut titular aquest disc «Life vest under your seat» (la frase que posa als avions: «el salva vides és sota el teu seient»), no només per la pròpia frase, que ja explica bastant, sinó també perquè la cançó que porta aquest títol és molt especial per a mi i defineix molt bé tota aquesta situació que impregna el disc.

Igual que en els anteriors treballs, la realitat social també s’ha colat dins aquest àlbum. I cançons com «Quina sort», feta el dia que vaig tocar a la presó model per defensar la llibertat d’expressió i el rebuig a l’empresonament d’artistes pel que deien en les seves obres; «Oclocràcia» o «Rient per no plorar», sobre la deriva del planeta i el canvi climàtic; en són una bona mostra.

Divendres 22 de novembre
Portas: 22.00h   Inici: 22.30h
Preu: 12€ Anticipada (+despeses) 15€ Taquilla
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Dr.Válvula i Vap Store
Reus: Spook Records, Discos Qui’k i Vap Store
ONLINE: www.salazero.com