VIDRES A LA SANG + EVNAR + MUSSESSEIN

04
/ Oct
Viernes
2019

VIDRES A LA SANG + EVNAR + MUSSESSEIN

Location
Sala Zero (Cl/Sant Magi,12) Tarragona
Venue
VIDRES A LA SANG + EVNAR + MUSSESSEIN
Time
09:30 pm
Price
10 / 12 €

VIDRES A LA SANG (Terrassa)

Vidres a la Sang és una banda provinent de Terrassa (Catalunya/Espanya) orientada al death/black metal nascuda l’ any 2002 i que aturà la seva activitat de manera indefinida l’ any 2010.

Durant aquest període, Vidres a la Sang publicà amb el segell Xtreemmusic 3 discs (Vidres a la Sang- 2004), (Endins – 2006), i (Som -2009), amb un notable reconeixement de públic i crítica a nivell estatal que converteix el grup, en una de les bandes amb status de culte del gènere extrem, amb més reconeixement arreu de l’ estat.

Actualment, després de quasi una dècada de silenci, es reactiva el grup enregistrant un àlbum de retorn anomenat “Set de sang” que veu llum el passat 23 de Novembre, editat en cd per Hecatombe Records, i en vinil amb el suport també d’ Hecatombe Records, Blood Fire Death, i Discos Macarras. “ Set de Sang ha resultat un èxit aclaparador tant de crítica com dels seus incondicionals i tornen amb més força que mai.

Després d’ un sold out a Barcelona el passat mes de Març enmig d’ una enorme expectativa,Vidres a la sang tornen a l’ escenari per encadenar dos concerts a Tarragona (Sala Zero)) i Terrassa (Sala Faktoria d’ arts), els propers 4 i 5 d’ octubre respectivament, i oferir als seus fidels seguidors una nova descàrrega de veritable negre metall mort que de ben segur no oblidaràn.

EVNAR (Tarragona)

EvnaR es crea a principis dels 90 en la ment dels germans de sang J.M.  (Guitarres) i R.M.  (Veus), abans de formar part de la mítica banda Between the Frost, i es reprèn el 2010 després de la sortida del vocalista del grup.  És llavors quan decideixen recuperar amb EvnaR el sentiment d’aquella primera època, creant-se els primers temes i trobant en Robert Kovačič, amic i reconegut bateria de metall extrem pel seu treball amb Scaffold, Belphegor o Nothnegal, el millor aliat quan decideixen plasmar-los en el seu primer  àlbum.

 Així, després de dos anys d’intens treball, EvnaR dóna forma a vuit temes d’un cru i blasfem Blackened Death Metal.

 EVNAR -E.V.N.A.R.  el disc homònim de la banda és editat el 2016 per Darkwoods, mitjançant el subsegell Winter Demons que llança dos edicions limitades en format CD.

 The Vinyl Division llança la versió limitada a vinil.

 A la fi del 2018 A. (Perennial Isolation) passa a formar part de la banda com a baixista.

 Al principi del 2019 amb la col·laboració de músics de prestigioses bandes de l’escena extrema catalana, comencen a realitzar directes amb formació completa.

Banda tarraconense de metal extremo formada en 2009 graba su primera maqueta en 2012, desde entonces han evolucionado hacia un Death, Black con toques progresivos. Graban su primer trabajo autoproducido en 2018,  DEMONOLOGIC, buscando discográfica para editarlo. El grupo se encuentra ahora mismo inmerso en la composición de los nuevos temas que formarán su segundo trabajo, mucho más oscuro, explorando tempos más pesados con afinaciones más graves y letras en latín. Potente directo han compartido escenario con bandas como Noctem, Perennial Isolation o Thirteen Bleed Promises entre otros.

Divendres 4 d’Octubre
Portas: 21.30h   Inici: 22.00h
Preu: 10€ Anticipada (despeses) 12€ Guixeta
Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Bar Metal Heart, Dr.Válvula y Vap Store
Reus: Spook Records, Discos Qui’k, H-Records y Vap Store
ONLINE: www.salazero.com