Noticies

Arriba a la Zero Depedro, un nou luxe del cicle Radar PALMFEST

Arriba a la Zero Depedro, un nou luxe del cicle Radar PALMFEST

El cicle de concerts Radar PALMFEST enfila a poc a poc la recta final d’una temporada de tardor-hivern que ha portat a la Sala Zero alguns dels principals exponents de l’escena independent estatal i internacional. Ara, amb els festivals TWINPALM i PALMFEST a la vista, el cicle presenta les seves últimes propostes i, malgrat tot, ho fa en plena forma, tot reservant per aquests últims concerts a algunes de les figures més prominents de la seva programació. Sense anar més lluny, aquest divendres ens visita Depedro per presentar el seu flamant tercer disc ‘La increíble historia de un hombre bueno’, en el que suposa una nova passa endavant en el projecte individual del talentós Jairo Zavala i un parèntesi en els seus projectes col·lectius en col·laboració amb grans noms de l’escena estatal (Vetusta Morla) o internacional (Calexico). En definitva, tot un luxe que no et pots perdre aquest divendres, en una nit que quedarà arrodonida des de la cabina per les sessions de Felichi i Franky.

Dissabte ens espera un altre dels esperats concerts d’aquest mes amb el tribut als míticsLeño, ofert per Maneras de Vivir, en companyia dels locals Apelo. Una nit de rock que es completarà amb les sessions de djs d’un altre dels il·lustres visitats habituals de la cabina de la Zero: Deckart, acompanyat pel Zero Selector Bailad Malditos!

I com sembre, no oblidis que tot plegat comença aquesta mateixa nit de dijous, amb la cita setmanal amb l’Out of Control i tota la maquinària festiva de l’equip OOC dirigida pels nostres djs de capçalera Toner i Payer Five. Si surts aquest dijous, Out of Control és sens dubte la teva opció!

admin

marzo 13th, 2014

No comments

Comments are closed.