Noticies

Arriba la presentació oficial i gratuïta de la FiM Vila-seca 2014

Arriba la presentació oficial i gratuïta de la FiM Vila-seca 2014

Nou cap de setmana replet de música i de propostes d’allò més atractives, començant per aquesta mateixa nit amb una nova exhibició a càrrec dels nostres Zero Selectors, que donarà pas a un divendres de retrobament amb el nostre club de rock’n’roll, el Bule Bule Club, comandat per l’incombustible Dj Machete, en aquesta ocasió acompanyat als plats per The Ripper i per les actuacions de dos autèntics monstres de l’escenari: The Corrigans (Punk-mod, Saragossa) i King Mastino (punk-rock-garage, Itàlia). I a més, la nit comptarà amb sortejos, un CD de regal per als primers assistents i, com sempre, consumició inclosa al preu de l’entrada.

Així, arribarem a dissabte per a gaudir junts d’una altra cita ineludible… i és que la 15a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca es troba a tocar i aquest dissabte els seus organitzadors ens ofereixen un primer tast, totalment gratuït, que inclou els concerts de Nico Roig i El Teatre Magnètic, seguits de les sessions als plats de Pegatas(La 2 de Apolo, Bcn) i el nostre Zero Selector Frankie goes to Zero. Una nit molt amb dos concerts d’allò més atractius i amb entrada lliure per cortesia dels amics de la FiM de Vila-seca!

Torna el Swing… i també el rock’n’roll!

I, per si ja ho trobaves a faltar, aquest proper dilluns 28 d’abril tornen els cursos deLindy Hop de l’Escola de Ball Tarraco Hop – Sala Zero. A partir de la setmana que ve, segon trimestre del ball de moda a la ciutat, que a més arriba amb novetats, ja que a partir d’ara inclourà classes de Rock’n’Roll, impartides pels nostres prestigiosos professors Ruth Bartolomé i Àlex Estéllez. Encara hi ets a temps d’apuntar-te per només 79€!

admin

abril 25th, 2014

No comments

Comments are closed.