Noticies

Cap de setmana d’emocions fortes amb Gigatron i el festival Bule Bule Toga Fest… amb Paul Di’Anno a l’horitzó!

Cap de setmana d’emocions fortes amb Gigatron i el festival Bule Bule Toga Fest… amb Paul Di’Anno a l’horitzó!

La temporada 2014/2015 de la Sala Zero comença a agafar velocitat de creuer i, tal com us hem vingut anunciant, ho fa amb molta força perquè ens espera un cap de setmana de Rock’n’Roll en el sentit més ampli de la paraula. Demà divendres, per primera vegada a Tarragona, la banda més macarra i catxonda del panorama Metal estatal, els autors de les grans paròdies (i alhora homenatges) dels clàssics del gènere, aterra a l’escenari de la Sala Zero per a presentar el seu ‘Atopeosis Tour’. Parlem dels inefables Gigatron, autors de clàssics com ‘Apocalipsis Molón’, ‘Mazinguer Metal’ o ‘Banderas de Roña’ que prometen emocions fortes amb la seva posada en escena i la seva particular visió de la música i la iconografia heavy. Una nit per a ampliar els marges de diversió que comptarà amb la companyia a l’escenari d’una de les grans promeses del Metal estatal, Heresy of Dreams.

I si divendres es presenta fort, què ens dieu de dissabte? El club mensual més esbojarrat de la programació de la Zero, el Bule Bule Club, inaugura la seva segona temporada i ho fa amb una espectacular demostració de força materialitzada en la primera edició del Bule Bule Toga Fest, un festival que, des de les 21h., comptarà amb les actuacions de BriolesF.A.N.T.A.Los TonesLos Mutagénicos y Puño Americanos & His Puñettes, cinc bandes que cobreixen pràcticament tot el ventall estilístic d’aquest club de rock’n’roll, garage, surf, punk i derivacions. Acompanyaran la nit tres prominents djs i selectors musicals de l’escena: Jordi DuróFrankystein Radiolux i l’incombustible Dj Machete. Ahh! I si vens disfressat amb toga, tens xupito gratis i podràs guanyar regals! Promet ser antològic, avisats quedeu!

Aprofitem també per avançar-vos una altra de les cites ineludibles d’aquest mes i d’aquesta temporada, sense allunyar-nos gaire en les coordenades. Parlem del concertàs que ens espera el proper dimecres 15 amb Paul Di’Anno, primer cantant d’Iron Maiden i llegenda viva de la història del Metal. Passarà per la Zero per segon cop i suposem que a molts de vosaltres no cal que us recordem com va anar la primera.

Però no oblideu que tot plegat comença aquesta mateixa nit amb una nova festa Pump Up University. Us hi esperem des de la mitjanit!

admin

octubre 9th, 2014

No comments

Comments are closed.