Noticies

GAF y la Estrella de la Muerte i un nou Bule Bule il·luminen el cap de setmana a la Zero

GAF y la Estrella de la Muerte i un nou Bule Bule il·luminen el cap de setmana a la Zero

Tot just acabem d’enterrar la sardina i ja tenim a sobre gran quantitat d’interessants propostes pel segon cap de setmana de març. I comencem avui mateix, dimecres, amb la celebració de l’habitual jam session de Swing que aquesta setmana arriba carregada de bones notícies. D’una banda, ja es preparen les classes de Lindy Hop del pròxim trimestre en els diferents nivells, i de laltra presentem una gran novetat amb la introducció de classes de ball rock’n’roll! Tens tota la informació i ofertes d’inscripció awww.tarracohop.com. Afanyat! Les places són molt limitades!

Per dijous, com bé saps, torna l’Out of Control i tota la maquinària festiva de l’equip OOC dirigida pels nostres djs de capçalera Toner i K-sas. Si surts aquest dijous, Out of Control és sens dubte la teva opció!

Arribats a divendres, toca nou Bule Bule Club, el club mensual de rock’n’roll de la Zero, amb el seu mestre de cerimònies Dj Machete, que en aquesta ocasió estarà acompanyat als plats per un altre il·lustre dj de rock, garage i surf: Natxo Almunia. I per acabar-ho d’arrodonir, tindrem l’actuació de The Limboos. No t’ho pensis dues vegades i acompanyan’s al ritme de Bule Bule!

I dissabte ens espera un dels concerts del mes, el dels canaris GAF y la Estrella de la Muerte, que aterren a Tarragona dins del programa de promoció de les bandes amb més talent de l’Estat, Girando por Salas. Estaran acompanyats per un altre canari, aquest afincat a Tarragona. Es tracta de Paul Transistor, membre de The Transistor Arkestra que, sota la marca Transistor Eye, obrirà en clau de psicodèlia i Kraut-rock tropical una nit de música amb majúscules. Tancaran la nit als plats els grans Indiescabreados djs, acompanyats del dj local Cin.

admin

marzo 12th, 2014

No comments

Comments are closed.