Noticies

La Sala Zero torna a ser nominada als Premis ARC

La Sala Zero torna a ser nominada als Premis ARC

L’emblemàtic local tarragoní figura entre els quatre candidats al Premi a la Millor Programació de Sala de Concerts
La Sala Zero ha estat nominada com a candidata a la Millor Programació de Sala de Concerts dels Premis ARC 2015.
Es tracta de la segona nominació consecutiva, després d’haver estat nominada l’any 2014 a la millor programació d’espai musical, per part de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya en els premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya.
La Sala Zero competirà a la categoria de Millor Programació de Sala de Concerts amb prestigioses sales de Catalunya com Razzmatazz (Barcelona), Jamboree Jazz & Dance Club (Barcelona) i Salamandra (L’Hospitalet de Llobregat). La Sala Zero és en l’actualitat la principal sala de concerts de la ciutat i de la demarcació de Tarragona, amb una mitjana anual de 90 concerts amb l’actuació de més de 130 artistes i l’assistència de més de 10.000 persones per temporada. La temporada 2015/2016 va començar el passat 1 d’octubre i des d’aleshores la ciutat de Tarragona ja ha tingut ocasió de gaudir de concerts com els recents de The Snake Corps, Delorentos, Nudozurdo, Pumuky o Bella Bestia, a més del multitudinari mini-festival Bule Bule Toga Fest, celebrat el passat 24 d’octubre a la sala.
Així mateix, durant les properes setmanes la Zero oferirà, entre d’altres, les actuacions de Sidonie (aquest divendres 13), Nueva Vulcano (20/11), Los Tiki Phantoms (27/11), Motorzombis (12/12), Mishima(19/12), Bongo Botrako (26/12) o Ángel Stanich (16/1), a més dels cicles de concerts temàtics de música independent (Radar PALMFEST) i rock’n’roll (Bule Bule Club), entre molts altres esdeveniments musicals.
L’acte de lliurament dels Premis ARC suposa pel sector un punt de trobada entre artistes, professionals de la Cultura i les Arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical. La celebració de la gala de la XIII edició dels Premis ARC de la Indústria del Directe tindrà lloc el dilluns 14 de desembre a la Sala Barts de Barcelona (Avinguda del Paraŀlel, 62.).

admin

noviembre 24th, 2015

No comments

Comments are closed.