Sala Zero és la sala de concerts de referència a la demarcació de Tarragona. Situada al cor de la ciutat de Tarragona i amb un equipament ideal per a concerts amb garantia de professionalitat i excel·lència en el resultat, gràcies a la experiència de més de 20 anys de funcionament. Pel seu escenari han actuat grups de renom nacional i internacional com ara Raimundo Amador, Mishima, Marky Ramone, Chameleons, The Godfathers, León Benavente, Kiko Veneno, Albert Pla, Muchachito, Reincidentes, Bigott, Sidonie, Toreros Muertos o Aviadro Dro, entre d’altres.
La Sala Zero és un equipament cultural amb llicència completa de sala de concerts i espectacles situada al centre de la ciutat de Tarragona, al carrer Sant Magí n º 12, just al costat de les ruïnes del Teatre Romà .

L’accés a la sala es pot fer a peu per la carrer Sant Magí i també pel carrer Cartagena, constituint aquests últim l’accés habilitat per a càrrega i descàrrega d’equips i backline d’artistes .

Amb una capacitat de 400 persones, 100 concerts i més de 15.000 assistents anuals a concerts, Sala Zero és un equipament perfecte per als promotors que busquen una sala de concerts preparada per directes tant de grups emergents com d’artistes consolidats , assegurant una qualitat tècnica sense competència al territori, tant en equipament tècnic com en equip humà, amb una àmplia experiència en la producció de concerts i altres esdeveniments. 

La vessant més nocturna de la sala compta també amb una rica programació de clubs amb gran diversitat de propostes musicals i culturals.


Des de l’any 2012 , Sala Zero està dirigida pel mateix equip humà que organitza activitats musicals professionals com els festivals independents PALMFEST i TWINPALM, factor que assegura d’aquesta manera una garantia d’èxit en la producció d’esdeveniments musicals, festes i presentacions.

Ficha técnica de la sala

logos